Η εταιρεία Business Pro προσφέρει ολοκληρωμένες και άρτιες λογιστικές υπηρεσίες στους πελάτες της, οποιονδήποτε ιδιώτη ή επιχείρηση μικρού, μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους που χρειάζεται την υποστήριξη ενός λογιστικού γραφείου με 20ετή εμπειρία.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παραγωγή και την ανάλυση προκαθορισμένων ετήσιων, εξαμηνιαίων ή τριμηνιαίων χρηματοοικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τις διεθνείς λογιστικές αρχές, καθώς κάθε νομικό πρόσωπο, μεγάλο ή μικρό, έχει ανάγκη κατάστρωσης βασικών και εναλλακτικών σχεδίων δράσης, οργάνωσης πόρων, καθοδήγησης και ελέγχου των λειτουργιών του, σχεδιασμού συστημάτων και διαδικασιών κοστολόγησης έργου – παραγγελίας, ή συστημάτων συνεχούς παραγωγής.

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή λογιστικών πληροφοριών με τέτοια μορφή, ώστε να είναι χρήσιμες στη διοίκηση για την λήψη των επιχειρηματικών αποφάσεων. Η λογιστική πληροφόρηση δίνεται με σκοπό την διευκόλυνση του προγραμματισμού ή ελέγχου (προϋπολογισμού ή απολογισμού) των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σας.

 
 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και τη διεκπεραίωση συγχωνεύσεων και διασπάσεων εταιρειών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν 4172/2013.

 
 

Φορολογικές Υπηρεσίες

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, κάθε ιδιώτης και φυσικό πρόσωπο, χρειάζεται τη βοήθεια, τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τη διορατικότητα αξιόπιστων φορολογικών συμβούλων. Αυτό σας προσφέρει το έμπειρο προσωπικό της Business Pro, αναλαμβάνοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό να διαφυλάξει τα συμφέροντά κάθε πολίτη που πολλές φορές καλείται να αντιμετωπίσει ολομόναχος μία σειρά φορολογικών θεμάτων και προβλημάτων. Μέσα από ένα σύνολο υπηρεσιών με σύγχρονη προσέγγιση, η Business Pro σας προσφέρει εκείνες τις λύσεις που θέλετε αλλά και εκείνες που ίσως να αγνοείτε πως υπάρχουν για την περίπτωση σας. Ειδικότερα:

Φορολογία Φυσικών Προσώπων

Συγκεντρώνουμε τα δεδομένα σας, τα αναλύουμε και συζητάμε μαζί σας κάθε προβληματισμό σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε σύννομες, ρεαλιστικές και συμφέρουσες επιλογές πριν από την υποβολή της δήλωσής σας. Κάθε δήλωση που υποβάλλουμε, εκτυπώνεται και αρχειοθετείται ώστε να είναι άμεσα στη διάθεσή σας, σε έντυπη αλλά και σε ψηφιακή μορφή.

Αμετακίνητη από την αρχή της στενής παρακολούθησης όλων των συνεχών αλλαγών στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσία, η Business Pro αναλαμβάνει να σας βγάλει εύκολα, γρήγορα και σωστά από το λαβύρινθο των εντύπων Ε9, του ΕΝΦΙΑ, του κτηματολογίου αλλά και όλων των συνεπακόλουθων εκκαθαριστικών δηλώσεων που καλείστε να υποβάλλετε.

Προσδιορίζουμε επακριβώς τα ποσά των χρεών σας και σας υποδεικνύουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αποπληρωμή τους. Στην Business Pro έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία ώστε να σας βοηθήσουμε ως προς την επίτευξη μιας σωστής και ρεαλιστικής λύσης που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε με συνέπεια και ασφάλεια στις υποχρεώσεις σας.

Στην Business Pro εκμηδενίζουμε τις αποστάσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας και σε κατοίκους του εξωτερικού! Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση και αποστολή φορολογικών δηλώσεων, εκτελέσεις εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό, εισαγωγές συναλλάγματος αλλά και κάθε άλλη περίπτωση όπου ένας κάτοικος εξωτερικού χρειάζεται τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου και εξειδικευμένου συνεργάτη από την Ελλάδα.

Στην Business Pro θέλουμε και μπορούμε να σας διαθέσουμε το χρόνο και τις γνώσεις μας για οποιοδήποτε φορολογικό θέμα σας απασχολεί ή πιστεύετε πως πρόκειται να σας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον. Κλείστε το δικό σας ραντεβού με έναν υπεύθυνο σύμβουλο της Business Pro και απαλλαγείτε από λανθασμένες πληροφορίες, λάθος κατευθύνσεις και άγχος. Στην Business Pro θα λάβετε μόνο έγκυρες και επιστημονικές απαντήσεις που μετατρέπονται σε πραγματικές λύσεις.

Θέλετε να γνωρίζετε αν τα χρήματα που λαμβάνετε από την εργασία σας ή τη σύνταξή σας, ανταποκρίνονται σε αυτά που πρέπει από το νόμο να λαμβάνετε; Η Business Pro σας λύνει τα χέρια και σε αυτό τον τομέα. Επικαιροποιημένη ενημέρωση αναφορικά με τις αποδοχές σας, όποιες και αν είναι αυτές, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς τι ακριβώς δικαιούστε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε τα νόμιμα δικαιώματα σας

 
Φορολογία Νομικών Προσώπων

Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης έχετε σημαντικότερα πράγματα να κάνετε από το να τηρείτε τα βιβλία της επιχείρησης σας. Εμείς φροντίζουμε για τα βιβλία σας και εσείς μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία της λειτουργίας και διαχείρισης της επιχείρησης σας έτσι ώστε να προβείτε στην παραγωγή περισσοτέρων κερδών.
Κάθε μήνα ή τρίμηνο αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε τα εξής:

  • Τήρηση Λογιστικών Αρχείων (βιβλίων)
  • Δημιουργία Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων
  • Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων
  • Μηνιαία Οικονομική Ενημέρωση
  • Συμφωνία Τραπεζικών Λογαριασμών
  • Ενημέρωση υποχρεώσεων προς το Δημόσιο
  • Ψηφιακή αρχειοθέτηση
  • Εκπροσώπηση σε δημόσιες υπηρεσίες

Οι εργασίες αυτές αποτελούν το στέρεο θεμέλιο της λογιστικής παρακολούθησης των επιχειρήσεων εναρμονισμένα με την κείμενη νομοθεσία. Μπορείτε να προσαρμόσετε στο πακέτο υπηρεσιών που λαμβάνετε την μισθοδοσία, φορολογικό προγραμματισμό, την δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου ή οποιαδήποτε από τις άλλες υπηρεσίες μας.

Τήρηση λογιστικών αρχείων με απλογραφική και διπλογραφική μέθοδο, εναρμονισμένες με τις λογιστικές αρχές αλλά και την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία. Παραλαμβάνουμε τα παραστατικά της επιχείρησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα και προβαίνουμε στην ενημέρωση των βιβλίων σας, διατηρώντας όμως συνεχώς ανοικτό το δίαυλο επικοινωνίας μας με την επιχείρηση, ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση του επιχειρηματία για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την προσθήκη των εκάστοτε νέων στοιχείων.

Αυτή η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά τις επιχειρήσεις που τηρούν Διπλογραφικά Βιβλία. Κάθε μήνα ελέγχουμε την πορεία της επιχείρησης δημιουργώντας έναν προσωρινό ισολογισμό ώστε με τα αποτελέσματα του οποίου η επιχείρηση να γνωρίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πραγματική οικονομική θέση της! Έτσι, με αυτό τον τρόπο, μπορεί έγκαιρα να διαγνώσει και να αποφύγει σημαντικά λάθη όπως ο υπερβάλλον δανεισμός, η αυξημένη φορολογία αλλά και η μειωμένη ταμειακή ρευστότητα (Cash Flow).

Κάθε επιχείρηση καλείται υποχρεωτικά να υποβάλει μία σειρά φορολογικών Δηλώσεων οι οποίες τόσο κατά τη συμπλήρωσή τους όσο και για την υποβολή τους, τείνουν να μετατρέπονται σε ένα χρονοβόρο πονοκέφαλο για κάθε επιχειρηματία. Δηλώσεις ΦΠΑ, δήλωση Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, Ετήσια Φορολογική Δήλωση, είναι κάποιες από τις ενδεικτικές δηλώσεις τις οποίες αναλαμβάνει να μελετήσει, να συμπληρώσει και να υποβάλει για λογαριασμό σας, η Business Pro. Όλα αυτά έγκαιρα και έγκυρα, ώστε καμία επιχείρηση να μη βρεθεί απέναντι σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ένα από τα πιο απαιτητικά σημεία για τη σωστή, αποδοτική και σύννομη λειτουργία μίας επιχείρησης, είναι το κεφάλαιο Μισθοδοσία. Στην Business Pro  αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υποστήριξη της μισθοδοσίας της επιχείρησής σας και τηρούμε τα αρχεία που προβλέπονται, πλήρως ενημερωμένα. Το καταρτισμένο προσωπικό του τμήματος Εργατικής Νομοθεσίας της Business Pro, φροντίζει ώστε όλες ο τομέας της Μισθοδοσίας σας να είναι εναρμονισμένος με την εργατική νομοθεσία, προφυλάσσοντάς σας από παραλείψεις που οδηγούν σε υπέρογκα πρόστιμα.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη, ενημέρωση, υποβολή και διατήρηση στο αρχείο μας, όλων των απαραίτητων δηλώσεων αναφορικά με θέματα μισθοδοσίας. ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση), ΦΜΥ (Φόρος Μισθωτών Εργασιών), Προσλήψεις, Απολύσεις, Πίνακας Προσωπικού, Τροποποιήσεις Ωραρίου, αποτελούν κάποιους από τους βασικότερους τομείς δραστηριοποίησης της Business Pro. Και αυτούς τους τομείς τους υπηρετούμε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια, ώστε όλα τα στοιχεία σας να είναι ενημερωμένα, στη θέση τους και το κυριότερο. Πάντα στην ώρα τους!

 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας